detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Losos na smetaně a zámecké brambory

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Losos 4 plátek
  • Bílé víno 250 ml
  • Bílé víno 50 ml
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Koření na ryby 1 špetka
  • Kopr 1 hrst
  • Brambory ranné 500 g
  • Kmín 1 špetka
  • Rostlinný olej 4 lžíce polévková rovná
  • Petržel nasekaná 1 hrst

Postup přípravy:

Plátky lososa osolíme, okořeníme a orestujeme na oleji. Do výpeku vlijeme smetanu, víno a přidáme kopr. Svaříme a touto omáčkou přeléváme hotového lososa.
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a uvařené sypeme sekanou petrželkou.
Redakce

Autor: Redakce

Losos na smetaně a zámecké brambory

Komentáře (4)

Poslední příspěvek: 29.7. 2015 8:26

Jana Csakvaryová, 29.7. 2015 8:26

Zkusím.

eva kozurkova, 5.5. 2012 8:42

Losos je ma nejoblibenejsi ryba, miluji ji na vsechny mozna zpusoby.....
Se zapisovanim receptu je mnohdy na tomto serveru problem, mam spoustu receptu o ktere bych se rada podelila, ale system zapisovani je velmi problematicky. Pokud nema v pameti surovinu, tezko se tam vklada, mnohdy skoncim se zapisovanim receptu pro server prave diky temto tezkostem :-(...

Alena Šullová, 5.5. 2011 19:51

mě nejdřív zaujala 2x položka víno a jásala jsem, že si čtvrtlitr vypiju, ale asi to bude ta smetana a to bych si moc nepošmákla :-(

Veronika Ptáčková, 26.3. 2011 21:55

Na obrázku vypadá krásně, ale v ingrediencích jsem smetanu nenašla. Předpokládám, že to bude jedna z položek bílé víno, neboť je v ingrediencích uvedena 2x

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016