detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Magdalénino tajemství a smažené noky

příprava: 1,5 hod
vaření: 1 hodina

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí kýta 300 g
  • Hovězí roštěnka 200 g
  • šunka 100 g
  • Cibule 1 ks
  • Máslo 30 ks
  • Vývar 150 ks
  • Žampion 100 g
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř 1 hrst
  • Olej 20 ml
  • Vejce 6 ks
  • Mléko 400 ml
  • Brambory 450 g
  • Česnek 7 stroužek
  • Mouka 120 g
  • Majoránka 1 špetka

Postup přípravy:

Kýtu a roštěnec nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, na plátky pokrájené žampióny, na nudličky pokrájenou šunku a dusíme. Vmícháme moučné máslo, zastříkneme vývarem a povaříme. Dochutíme solí a omáčku přecedíme přes hustý cedník. 
Připravíme omeletu, kterou naplníme směsí a přehneme.
Předem uvařené brambory nastrouháme, necháme ustát, vmícháme mouku, vejce, česnek utřený se solí a pepř. Vymícháme těsto, z kterého vykrajujeme lžící noky a dáváme smažit do rozpáleného oleje.
Redakce

Autor: Redakce

Magdalénino tajemství a smažené noky

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017