detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Míchaný listový salát s uzeným kaprem a pečené brambory s fazolkami

příprava: 10 - 15 min
vaření: 10 - 15 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Salát hlávkový 200 g
  • Špenát 150 g
  • Rukola 150 g
  • Tuňák v oleji 400 g
  • Brambory zimní 600 g
  • Fazolky 200 g
  • Anglická slanina 100 g
  • Dýňová semínka 50 g
  • Olivový olej 50 ml
  • Vinný ocet bílý 50 dl
  • Sůl 10 g
  • Pepř 10 g
  • Vejce vařená natvrdo 3 ks
  • Marinovaná červená cibule 100 g
  • Uzené filety z kapra 800 g

Postup přípravy:

Brambory oloupeme a uvaříme. Listový salát dochutíme olivovým olejem, octem, solí a pepřem. Vložíme do středu talíře a přidáme uzené filety kapra. Na rozpálené pánvi opečeme brambory po obou stranách a ihned servírujeme. Fazolky dochutíme a servírujeme. Vařená vejce rozčtvrtíme a servírujeme. Červenou cibuli povaříme v červeném vinném octě s cukrem. Vychlazené servírujeme.
radeksubrt

Autor: radeksubrt

Míchaný listový salát s uzeným kaprem a pečené brambory s fazolkami


Novinky červen 2017