detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Moje krkovička

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřová krkovice 4 plátek
  • Sůl 4 špetka
  • Pepř mletý 4 špetka
  • Mletá paprika sladká 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Hladká mouka 5 lžíce polévková vrchovatá
  • Cibule 1 ks
  • Tymián čerstvý 2 snítka
  • Loupaná rajčata - konzerva 1 balíček
  • Emental 150 g
  • Sýr Eidam 30% 4 plátek
  • Masox Vitana 1 ks

Postup přípravy:

Maso naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme ve směsi mouky a papriky. Osmažíme o rozpáleném oleji z obou stran, vložíme do pekáče(musí pokrýt celé dno). Posypeme je tymiánem a kolečky cibule. Do výpeku vsypeme zbylou mouku s paprikou a krátce osmažíme. Přidáme rajčata, masox a nastrouhaný sýr. Necháme lehce spojit a nalijeme na maso. Zapékáme 30 minut při 200 stupních. Pak poklademe proužky eidamu a ještě asi 15 minut zapékáme.
Moncik03

Autor: Moncik03

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 15.9. 2015 8:12

Šárka Novotná, 15.9. 2015 8:12

Zkusím.

Šárka Novotná, 15.9. 2015 8:12

Zkusím.

Šárka Novotná, 15.9. 2015 8:12

Zkusím.

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 13:51

Dobrota :)

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 8:50

dobrota :)

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 8:50

dobrota :)

Jana Csakvaryová, 8.9. 2015 7:42

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016