detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Mořská štika s koprovou omáčkou

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • štika 500 g
  • Citronová šťáva 20 ml
  • Mrkev 2 ks
  • Kopr 1 lžíce polévková rovná
  • Pórek 100 g
  • Bílé víno polosuché 100 ml
  • Tuk na smažení 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Máslo 100 g
  • Smetana 200 ml
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá
  • Pepř 1 špetka

Postup přípravy:

Rybu osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Pórek s mrkví nakrájíme na nudličky a na oleji orestujeme. 
Odleženou rybu opečeme na pánvi a po vyjmutí přilijeme víno, smetanu, kopr a ochutíme pepřem. Rybu podáváme s orestovanou zeleninou a koprovou omáčkou.
Redakce

Autor: Redakce

Mořská štika s koprovou omáčkou

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 28.5. 2014 16:32

Vendula Staňkova, 28.5. 2014 16:32

dobrota

Pavlína Skýbová, 17.4. 2014 10:22

vypadá to lákavě

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016