detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Nadívaný vepřový bůček

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 1000 g
  • Rohlík 8 ks
  • Vejce 3 ks
  • Polotučné mléko 300 ml
  • Máslo 50 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Česnek 4 stroužek
  • Majoránka sušená 1 špetka
  • Kmín drcený 1 špetka
  • Staročeské koření 0 g

Postup přípravy:

Do vepřového bůčku prořízneme kapsu a kůži na povrchu nařízneme na kostičky. Připravenou kapsu naplníme nádivkou, kterou jsme si vytvořili z rohlíku nakrájeného na kostičky zvlhčeného mlékem, žloutků, másla, česneku a koření.
Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Naplněnou kapsu sešijeme nebo spíchneme grilovací jehlou, osolíme a okořeníme staročeským kořením. Pečeme hodinu a půl až dvě hodiny.
Redakce

Autor: Redakce

Nadívaný vepřový bůček

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 31.1. 2014 21:22

Pavlína Skýbová, 31.1. 2014 21:22

dobrota

Alena Šullová, 26.5. 2011 14:27

vypadá fantasticky, akorát neznám staročeské koření :-/

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016