detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Naložený hermelín

příprava: 15 - 20 min
vaření: nevaří se
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Pravého Hermelínu (120 g) 1 ks
  • špetka grilovacího nebo ďábelského koření 1 ks
  • špetka pepřového koření 1 ks
  • Rostlinný olej na nálev 1 ks
  • špetka tymiánu 1 ks
  • Stroužku česneku 1 ks

Postup přípravy:

Hermelín opatrně rozkrojíme podélně na dvě identické půlky

Z původní vnitřní strany obě půlky posypeme trochou tymiánu,
grilovacího nebo ďábelského koření a pepřového koření (směs barevných
pepřů)

Česnek rozlisujeme v lisu a obě půlky sýru česnekem potřeme

Do skleněné misky nalijeme olej tak, aby obě půlky sýru ležely pod hladinou

Necháme sýr do druhého dne za pokojové teploty vyzrát a pak už jen hodujeme.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (12)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 9:20

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:20

Zkusím

Monika Leitgebová, 6.9. 2015 11:27

Je to super. hodně dlouho jsem neměla fakt dobrý naložený hermelín, ještě že ho v rodině jím jen já :-)

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016