detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Ovocný salát s medovou smetanou

příprava: 15 - 20 min
vaření: 10 - 15 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Čerstvé ovoce 1 kg
  • Zakysaná smetana 250 ml
  • Med včelí 3 lžíce polévková rovná
  • Máta 1 snítka

Postup přípravy:

Nejprve pečlivě omyjeme všechny druhy ovoce a necháme okapat. Poté ovoce nakrájíme na stejnoměrné, přiměřeně velké kousky, které nasypeme do větší mísy. Připravíme si smetanový krém. Do kysané smetany vmícháme nejprve med a pak najemno posekané lístky čerstvé máty. Připravený krém můžeme nalévat přímo na ovoce, podlít jím dno servírovacích misek nebo ho podávat k ovoci úplně zvlášť tak, aby si každý mohl nabírat lahodný a svěží krém dle libosti.
Redakce

Autor: Redakce

Ovocný salát s medovou smetanou

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017