detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pečená vepřová játra s omáčkou z bílého vína a tvarohu

příprava: 20 - 30 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Játra vepřová 200 g
  • Cibule 80 g
  • Rajče 150 g
  • Tvaroh 250 g
  • Broskev 150 g
  • Paprika červená 10 g
  • Bílé víno 200 ml

Postup přípravy:

Játra opepříme a osolíme z jedné strany. Cibuli nakrájíme na segmenty, orestujeme, přidáme k ní játra - osolenou stranou dolů, zasypeme paprikou a podlijeme vodou.Omáčku připravíme tak, že svaříme bílé víno, do vroucí směsi zašleháme tvaroh a přidáme nakrájené broskve. Rajčata nakrájíme na větší kousky a zprudka orestujeme, podáváme jako přílohu k vepřovým játrům přelitým omáčkou z bílého vína a tvarohu.
Redakce

Autor: Redakce

Pečená vepřová játra s omáčkou z bílého vína a tvarohu

Komentáře (9)

Poslední příspěvek: 6.11. 2015 15:25

Jana Csakvaryová, 6.11. 2015 15:25

Zkusím.

Pavlína Skýbová, 14.7. 2015 13:32

zajímavé

Jana Csakvaryová, 10.7. 2015 7:41

Dobrý tip.

Jana Brunecová, 17.2. 2015 20:20

Zajímavý recept a dost velká porce.

Šárka Novotná, 7.1. 2015 21:44

zajímavá kombinace

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:17

dobrota

Jitka Jandová, 21.2. 2014 14:19

dobrý nápad

Martina Krišicová, 30.10. 2011 11:17

Súhlasím a Alenou.Pečienku máme radi a v kombinácii s ovocím bude určite skvelá.

Alena Rejlková, 10.10. 2011 12:30

z broskví a tvarohu bych raději udělala dezert, nějak mě ta kombinace neláká, ale kdo rád kombinaci masa a ovoce, určitě si pochutná

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016