detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pečený lilek s hermelínem

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Lilek 1 ks
  • Soli 1 trocha
  • Hermelín 2 ks
  • Olej dle potřeby 1 trocha
  • česneková pasta 1 lžíce
  • Slanina 100 g
  • Cherry rajčat na stonku 200 g

Postup přípravy:

Lilek nakrájíme asi 2-3 cm silné plátky, které osolíme a necháme 20 minut odležet. Pak je opláchneme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme olej a lilek opečeme z obou stran dozlatova a potom potřeme česnekovou pastou. Čtyři největší plátky rozložíme do zapékací misky a poklademe slaninou. Na slaninu položíme opět lilek, plátek slaniny a nakonec rozpůlený hermelín řezem nahoru. Posypeme slaninou nakrájenou ma nudličky, navrch položíme cherry rajčata a zpevníme špejlí. Mírně podlijeme a pečeme 30 minut.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (14)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:34

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:34

Ano je :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:53

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:45

Ano je :)

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:45

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:25

dobrota .)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:25

dobrota .)

Katka Vašíčková, 5.8. 2015 16:19

Ano je :-)

Pavlína Skýbová, 5.8. 2015 14:02

dobrota

Katka Vašíčková, 5.8. 2015 10:45

Zkuste dobrota :)

Katka Vašíčková, 5.8. 2015 10:45

Zkuste :)

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016