detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pikantní kachna s pivem

příprava: 20 - 30 min
vaření: 1,5 hodiny
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kachna 1 ks
  • Hlíza zázvoru 1 ks
  • špetka soli kmín 1 ks
  • Hrst rozinek 1 ks
  • černého piva 200 ml

Postup přípravy:

Kachnu umyjeme, osušíme a naporcujeme. Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme,
najemno nastrouháme a smícháme se solí a kmínem. Touto směsí kachnu
potřeme, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem. Pečeme v troubě
vyhřáté na 180 °C a nezapomeneme občas podlévat. Pečeme asi 1,5 hodiny,
dokud není maso úplně měkké.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 18:14

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 18:14

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016