detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pikantní kapr a ještědský salát

příprava: 15 - 20 min
vaření: 10 - 15 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kapr 800 g
  • Hladká mouka 100 g
  • Česnek 50 g
  • Celer - nať 10 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Kari koření 1 hrst
  • Paprika sladká (koření) 1 špetka
  • Rostlinný olej 20 ml
  • Celer 400 g
  • Mrkev 100 g
  • Hrášek sterilovaný 100 g
  • Okurky sterilované 100 g
  • Sterilované zelí 400 g
  • šunka 200 g
  • Cibule 1 ks
  • Majonéza 1 kelímek

Postup přípravy:

Nejprve rybu potřeme směsí soli, prolisovaného česneku a pokrájené celerové natě. Smícháme mouku s pepřem, kari kořením a obalíme v ní porce ryby. Takto obalené je opékáme na oleji.
Salát:

Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na nudličky. Přidáme pokrájenou šunku,
okurky, najemno nakrájenou cibuli, hrášek a zelí, které scedíme. Vše smícháme s
majonézou a dochutíme.
Redakce

Autor: Redakce

Pikantní kapr a ještědský salát

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017