detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pikantní kapr a ještědský salát

příprava: 15 - 20 min
vaření: 10 - 15 min
Hodnocení:
4

Počet porcí:

Ingredience:

  • Kapr 800 g
  • Hladká mouka 100 g
  • Česnek 50 g
  • Celer - nať 10 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Kari koření 1 hrst
  • Paprika sladká (koření) 1 špetka
  • Rostlinný olej 20 ml
  • Celer 400 g
  • Mrkev 100 g
  • Hrášek sterilovaný 100 g
  • Okurky sterilované 100 g
  • Sterilované zelí 400 g
  • šunka 200 g
  • Cibule 1 ks
  • Majonéza 1 kelímek

Postup přípravy:

Nejprve rybu potřeme směsí soli, prolisovaného česneku a pokrájené celerové natě. Smícháme mouku s pepřem, kari kořením a obalíme v ní porce ryby. Takto obalené je opékáme na oleji.
Salát:

Celer a mrkev uvaříme a nakrájíme na nudličky. Přidáme pokrájenou šunku,
okurky, najemno nakrájenou cibuli, hrášek a zelí, které scedíme. Vše smícháme s
majonézou a dochutíme.
Redakce

Autor: Redakce

Pikantní kapr a ještědský salát

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 29.4. 2014 9:19

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:19

dobrota

Jitka Jandová, 21.2. 2014 14:30

dobrý nápad

Alena Rejlková, 10.10. 2011 13:08

tato příprava kapra mě láká, nemusím pořád strouhanku

Hana Krňávková, 31.5. 2011 2:04

kapra míváme na stole většinou jen o Vánocích, jinak mě - pohříchu - moc neláká

Alena Šullová, 20.5. 2011 13:06

ještědský salátek určitě vyzkoušíme :-)

Soňa Kapralová, 22.1. 2011 16:10

kapra moc radi nemáme, ale za vyskúšanie to stojí

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Týden s TESCOMOU 2017