detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pikantní losos na víně

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Bílého vína 200 ml
  • Hrst petrželky 1 ks
  • chlli paprička bez semen 1 ks
  • Filetů lososa 3 ks
  • špetka pepře 1 ks
  • špetky soli 3 ks
  • Tymiánu sušeného 1 lžíce
  • str. česneku 3 ks
  • Oliv. oleje 6 lžic

Postup přípravy:

Filety posypte solí a pepřem. Papričku a česnek nakrájejte, dejte do
misky, přidejte tymián a promíchejte. Na pánvi na oleji zvolna opečte
lososa z jedné strany. Filé otočte a na filé rozetřete směs česneku,
petrželky a tymiánu. Zalijte vínem, přikryjte a duste 15 minut.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (18)

Poslední příspěvek: 19.10. 2016 20:04

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 20:04

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016