detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pikantní roláda z mletého masa

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí mleté maso 500 g
  • šunka 50 g
  • Sýr Eidam 30% t.v.s. 50 g
  • Anglická slanina 50 g
  • Vejce 4 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Petržel nať 10 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Majoránka sušená 1 špetka
  • Česnek 10 g
  • Dijonská hořčice 20 g
  • Strouhanka 50 g

Postup přípravy:

Mleté maso smícháme se solí, kořením, česnekem, strouhankou, vejcem a vypracujeme hladkou hmotu. Alobal navlhčíme ve studené vodě a rozprostřeme na něj připravenou masovou směs. Tu potřeme dijónskou hořčicí, poklademe plátky šunky, sýra, slaniny, červenou paprikou, posekanou petrželkou a natvrdo uvařenými vejci.
Pak zavineme roládu do alobalu. Pečeme zhruba hodinu a podáváme s bramborami a zeleninovou oblohou.
Redakce

Autor: Redakce

Pikantní roláda z mletého masa

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017