detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pirohy plnené bryndzou

příprava: 30 - 40 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Mouka hrubá 400 g
  • Polotučné mléko 1 l
  • Sůl 1 špetka
  • Cibule 80 g
  • Sýr Brynza 50 % 400 g
  • Maslo 120 g

Postup přípravy:

Z múky, soli a mlieka vypracujeme redšie cesto, rozvaľkáme a pohárom vykrojíme koliesk.
Bryndzu ukladáme na kolieska, mierne posolíme, okraje preložíme a pritlačíme.
Pirohy varíme v slanej vode, Uvarené pirohy pred podávaním polejeme horúcim maslom, v ktorom sme opražili pokrájanú cibuľku.
Pipúšik

Autor: Pipúšik

Pirohy plnené bryndzou

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017