detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pizza - Natálčino tajemství

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Šunka drůbeží 100 g
  • Kečup 100 ml
  • Česnek 50 g
  • Špenát 100 g
  • Sýr Eidam 30% 100 g
  • Rajče 150 g
  • Droždí (kvasnice) 30 g
  • Mouka 0 g
  • Cukr 10 g
  • Sůl 1 špetka
  • Olej 20 ml
  • Voda 200 ml
  • Koření na pizzu 10 g

Postup přípravy:

Do hladké mouky přidáme droždí, olivový olej, cukr, sůl, vodu a mixujeme. Postupně přidáváme podle hustoty mouku a vodu. Těsto necháme odpočinout, poté rozdělíme na bochánky a vyválíme. Potřeme směsí z rajčat, česneku a kečupu.
Posypeme oregánem, poklademe šunkou, slaninou, sýrem a spařeným špenátem. Dáme péct do trouby, nakonec ozdobíme tymiánem.
Redakce

Autor: Redakce

Pizza - Natálčino tajemství

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 18.1. 2015 8:17

Jana Csakvaryová, 18.1. 2015 8:17

Zkusím.

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:43

dobrota

Jana Brunecová, 4.7. 2013 12:41

Recept se mi líbí.

Alena Šullová, 30.3. 2011 12:50

vypadá to krásně, ale chybička se vloudila, nebo ne?
nebo se to opravdu dá upéct z 1 gramu mouky? :)
předpokládám správně, že tam má být 1 kg?

Veronika Ptáčková, 6.2. 2011 22:16

Pizza v mini úpravě vypadá báječně, musím vyzkoušet.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016