detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pizza - Natálčino tajemství

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Šunka drůbeží 100 g
  • Kečup 100 ml
  • Česnek 50 g
  • Špenát 100 g
  • Sýr Eidam 30% 100 g
  • Rajče 150 g
  • Droždí (kvasnice) 30 g
  • Mouka 0 g
  • Cukr 10 g
  • Sůl 1 špetka
  • Olej 20 ml
  • Voda 200 ml
  • Koření na pizzu 10 g

Postup přípravy:

Do hladké mouky přidáme droždí, olivový olej, cukr, sůl, vodu a mixujeme. Postupně přidáváme podle hustoty mouku a vodu. Těsto necháme odpočinout, poté rozdělíme na bochánky a vyválíme. Potřeme směsí z rajčat, česneku a kečupu.
Posypeme oregánem, poklademe šunkou, slaninou, sýrem a spařeným špenátem. Dáme péct do trouby, nakonec ozdobíme tymiánem.
Redakce

Autor: Redakce

Pizza - Natálčino tajemství

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017