detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Polévka z červené řepy

příprava: 10 - 15 min
vaření: 10 - 15 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Zeleninový vývar 750 ml
  • Řepa červená 1 ks
  • Bílý jogurt 4 lžíce polévková vrchovatá
  • Jíška tmavá 3 lžička kávová rovná
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Pepř mletý 2 špetka
  • Petržel hladkolistá 3 lžíce polévková rovná

Postup přípravy:

Červenou řepu oloupeme,nastrouháme na hrubém struhadle a vsypeme do hrnce s vroucím vývarem. Krátce povaříme do změknutí řepy a pak osolíme a opepříme. Polévku můžeme zahustit jíškou, ale není to nutné. Servírujeme v miskách a doprostřed každá porce dáme lžíci jogurtu a posypeme nasekanou petrželkou.
Moncik03

Autor: Moncik03

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017