detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pomalu pečená kachna na medu

příprava: 15 - 20 min
vaření: více jak 4 hodiny
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • 1700 g kachny 1 ks
  • Medu 150 ml
  • Kmín voda sůl 1 ks

Postup přípravy:

Očištěnou kachnu opláchneme, osušíme, odřízneme přebytky tuku u biskupa i
krku, důkladně osolíme zvenku i zevnitř a posypeme kmínem

Dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody, přiklopíme, pečeme v
předehřáté troubě 6 hodin při 90 °C, pak teplotu zvýšíme na 120 °C a
pečeme přiklopené dalších 6 hodin, s kachnou nic neděláme, ani
nepodléváme

Teprve hodinu před koncem pečení kachnu odkryjeme, potřeme medem a do konce pečení ji občas potíráme.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (13)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 9:14

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 9:14

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016