detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Pórková polévka s treskou a kraby

příprava: 40 - 50 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Treska 500 g
  • Rybí vývar 800 ml
  • Kreveta 200 g
  • Mrkev 2 ks
  • Brambory 2 ks
  • Pórek 500 g
  • Citrón 1 ks
  • Máslo 4 lžíce polévková rovná
  • Smetana 6 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř 1 špetka
  • Kopr sekaný 1 hrst

Postup přípravy:

Na másle orestujeme nahrubo nastrouhanou mrkev a přidáme nakrájené brambory s pórkem. Přilijeme rybí vývar a povaříme. Tresku nakrájíme na kostičky, potřeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme, přidáme krabí maso a necháme v chladu uležet. Polévku rozmixujeme a ochutíme. Přidáme smetanu, připravené tresčí a krabí maso a asi 5 minut povaříme. Před podáním sypeme polévku nasekaným koprem.
Redakce

Autor: Redakce

Pórková polévka s treskou a kraby

Komentáře (3)

Poslední příspěvek: 21.7. 2016 15:33

Pavlína Skýbová, 21.7. 2016 15:33

dobrota

Jana Csakvaryová, 4.6. 2016 7:08

Zkusím.

Jana Csakvaryová, 9.1. 2015 8:57

Zajímavý tip.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016