detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Povidla z jablek

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jablek 1 kg
  • Pískového cukru 100 g
  • Dle chuti citrónová kůra voda na podlití 1 ks

Postup přípravy:

Jablka oloupáme, pak je nastrouháme na hrubém struhadle

Jablkovou dřeň vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody a dusíme za občasného míchání na kaši

Přidáme cukr a dle chuti citrónovou kůru a ještě chvíli podusíme

Vlažný hustý protlak (kaši) naplníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 °C.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (13)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 8:49

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Šárka Novotná, 9.10. 2016 8:49

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016