detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Přesnídávka z broskví a pudinku

příprava: 15 - 20 min
vaření: 1,5 hodiny
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • 2,5 kg oloupaných, pecek zbavených broskví 1 ks
  • Cukru 250 g
  • Kojenecké vody 1 250 ml
  • Balíčky vanilkového (ananasového) pudinku 2 ks

Postup přípravy:

Hodně měkké, pod studenou vodou omyté ovoce, rozvaříme v 1 l vody, vaříme tak 30 minut

Přidáme cukr a pomocí ručního tyčového mixéru rozmixujeme na jemné pyré

Ve zbývající vodě rozmícháme oba pudinky, nalijeme do ovocného pyré a vše povaříme dalších 10 minut

Ještě horkou přesnídávku plníme do vyvařených skleniček, dobře je uzavřeme a sterilujeme při 80 °C 10 minut.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (30)

Poslední příspěvek: 16.10. 2016 7:39

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:39

Zkuste.

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:38

Chuťovka.

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:38

Máme rádi.

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:38

Je výtečná.

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:37

Zkuste.

Jana Csakvaryová, 16.10. 2016 7:37

Pochoutka.

Šárka Novotná, 15.10. 2016 15:08

Zkusím

Šárka Novotná, 15.10. 2016 15:08

Zkusím

Šárka Novotná, 15.10. 2016 15:08

Zkusím

Šárka Novotná, 15.10. 2016 15:08

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016