detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Přírodní roštěnky

příprava: 10 - 15 min
vaření: 1,5 hodiny
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí zadní 400 g
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá
  • Pepř 1 lžička kávová vrchovatá
  • Plnotučná hořčice 1 hrnek
  • Hladká mouka 1 hrnek
  • Slunečnicový olej 4 lžíce polévková rovná
  • Cibule 80 g
  • Anglická slanina 50 g
  • Kmín 1 lžička kávová vrchovatá
  • Hovězí vývar 2 hrnek
  • Houby 200 g

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na plátky, lehce pokapeme,osolte a opepřete a každý potřete slabou vtrstvou hořčice a obalte v hladké mouce. Olej rozpalte ve větším pekáčku a zprudka na něm do růžova osmahněte maso zhruba jednu minutu z každé strany. Pak roštěnky vyndejte z pekáčku a na výpeku osmahněte cibuli a přidejte k ní na jemné proužky nakrájenou slaninu. Roštěnky pak vraťte do pekáčku, pokmínujte je a dejte na hodinu a půl dusit do trouby. Podle potřeby podléváme vývarem a 20 minut před koncem pečení přidáme do pekáčku houby.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (12)

Poslední příspěvek: 9.10. 2016 13:22

Nikola Rompotlová, 9.10. 2016 13:22

určitě :)

Pavlína Skýbová, 6.10. 2016 15:49

dobrota

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 19:27

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 19:27

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 8:58

Vynikající

Nikola Rompotlová, 17.8. 2015 11:58

určitě :)

Nikola Rompotlová, 17.8. 2015 11:58

určitě :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:14

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:14

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:14

Zkusím :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016