detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Řecký biftek

příprava: 10 - 15 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí svíčková 800 g
  • Rajče 4 ks
  • Paprika zelená 150 g
  • Anglická slanina 150 g
  • Rýže 200 g
  • Cibule 2 ks
  • Pepř 1 špetka
  • Kečup jemný 4 lžíce polévková rovná
  • Olej 10 ml
  • Sůl 0 ml

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na 200 g steaky, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Do šťávy vložíme pokrájená rajčata, kečup, cibuli, papriku a dusíme.
Podáváme s uvařenou rýží, posypeme hotovou zeleninou a opečenou slaninou.
Redakce

Autor: Redakce

Řecký biftek

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016