detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Řecký salát s fetou

příprava: 10 - 15 min
vaření: nevaří se

Počet porcí:

Ingredience:

  • Rajčátka cherry 20 ks
  • Okurky salátové 1 ks
  • Olivový olej 4 lžíce polévková rovná
  • Citronová šťáva 1 lžíce polévková rovná
  • Olivy černé bez pecek 12 ks
  • řecký sýr feta 350 g

Postup přípravy:

Rajčátka překrájíme na půlky a dáme na servírovací talíř. Omyjeme okurku a podélně ji rozpůlíme. Obě půlky nakrájíme na centimetrové plátky a přidáme k rajčatům. Sýr necháme okapat a nadrobíme ho do misky. Pokapeme ho olejem a citronovou šťávou. Přidáme černé olivy a dochutíme pepřem. Všechno důkladně promícháme a ihned podáváme.
Moncik03

Autor: Moncik03

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017