detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Rybí špíz

příprava: 1 hod
vaření: 1 hodina
Hodnocení:
1

Počet porcí:

Ingredience:

  • Losos - filety bez kůže 400 g
  • Filety z kapra 400 g
  • Brambory 750 g
  • Cibule 2 ks
  • Chřest zelený 2 ks
  • Okurky salátové 1 ks
  • šalotka 1 svazek
  • Kapie 4 ks
  • Koření na ryby 1 hrst
  • Slunečnicový olej 1 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 hrst

Postup přípravy:

Rybí filety pokrájíme na kousky, osolíme, posypeme kořením na ryby a pokapeme olejem. Na špízovou jehlu střídavě napichujeme rybí maso, kousky kápie, kolečka okurky, kousky chřestu a šalotku. Špízy grilujeme v troubě při teplotě 190 stupňů, až změknou a zezlátnou. Brambory oloupeme, omyjeme, rozkrájíme je na kolečka  a rozložíme na plech pokapaný olejem, vložíme do trouby předehříté na 180 stupňů a upečeme dozlatova. Cibuli oloupeme, nadrobno nasekáme a na pánvi s olejem necháme zesklovatět, potom jí přelijeme hotové brambory.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (8)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 10:04

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 10:04

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:47

tojo :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:10

Zajímavé :)

Šárka Novotná, 15.7. 2015 16:39

zkusím :-)

Nikola Rompotlová, 2.7. 2015 16:59

:)

Pavlína Skýbová, 30.6. 2015 14:31

1+

Nikola Rompotlová, 27.6. 2015 12:24

určitě :)

Katka Vašíčková, 27.6. 2015 11:07

Zkusím :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016