detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Rybí závitky se zeleninovou omáčkou

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Ryba 4 ks
  • Losos 200 g
  • Anglická slanina 6 plátek
  • Paprika červená 1 plátek
  • Rajčata 250 plátek
  • Pórek 1 plátek
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 1 hlávka
  • Rajský protlak 1 lžíce polévková rovná
  • Brambory 400 g
  • Máslo 100 g
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Kmín 1 špetka

Postup přípravy:

Na osolené, opepřené a okmínované filety položíme nejprve plátek slaniny, kousek lososa a srolujeme do závitku, který spíchneme a dáme péci. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme.
Přidáme pokrájenou cibuli, necháme zesklovatět a přidáme nakrájenou papriku, pórek, oloupaná a nakrájená rajčata. Lehce podusíme. Pak přidáme rajský protlak a prolisovaný česnek. Krátce povaříme a podáváme s rybím závitkem a s vařenými bramborami.
Redakce

Autor: Redakce

Rybí závitky se zeleninovou omáčkou

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017