detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Rychlá hrníčková buchta

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Jablka loupaná 800 g
  • Mouka polohrubá 2 hrnek
  • Kypřící prášek do pečiva 1 sáček
  • Cukr krystal 1 hrnek
  • Skořice mletá 1 lžička kávová rovná
  • Rostlinný olej 1 hrnek
  • Vejce 2 ks
  • Bílý jogurt 1 kelímek

Postup přípravy:

Nastrouhejte jablka, smíchejte cukr se skořicí, mouku s kypřícím práškem a  olej rozšlehejte s vejci. Poté všechny ingredience smíchejte dohromady a rozprostřete na vymazaný plech. Vrstvu můžete posypat strouhankou, aby měla buchta křupavější kůrku. Pečte v rozehřáté v troubě při 180 stupních asi 25 minut. Podávejte posypané cukrem a doplněné čerstvým ovocem a kysanou smetanou.
Redakce

Autor: Redakce

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 31.10. 2014 17:57

Vendula Staňková, 31.10. 2014 17:57

Dobrota :)

Vendula Staňkova, 28.5. 2014 16:42

dobrota

Jitka Jandová, 16.4. 2014 18:54

zajímavé

Alena Šullová, 26.5. 2011 13:12

nic podobného, do čeho by se ovoce dávalo do těsta, jsem ještě nepekla (kromě zeleniny - mrkvový koláč už jsem dělala:-), tak tohle až bude moc jablek taky vyzkouším :-)

Maria Havelkova, 8.12. 2010 17:37

vyskusam

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016