detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Rychlé rizoto s tuňákem

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Rýže 1 hrnek
  • Cibule 1 ks
  • Mrkev 1 ks
  • Mražený hrášek 2 hrst
  • Kukuřice 2 hrst
  • Tuňák 1 balíček
  • Slunečnicový olej 2 lžíce polévková rovná
  • Sůl 1 lžička kávová rovná
  • Pepř mletý 1 špetka

Postup přípravy:

Na pánvi zpěníme na jemno nakrájenou cibuli na oleji. Poté přidáme rýži a chvíli ji opékáme, pak zalijeme vodou a osolíme. Průběžně mícháme a doéváme vodou. Chvíli před tím, než nám rýže změkne přisypeme zeleninu. Nejčastěji používám mraženou směs mrkve, hrášku a kukuřice. Ale v podstatě můžete použít tu, kterou máte rádi.Chvíli ještě vaříme, nakonec přidáme konzervu tuňáka, promícháme, opepříme a krátce prohřejeme.
j.habib

Autor: j.habib

Komentáře (3)

Poslední příspěvek: 7.8. 2015 21:22

Katka Vašíčková, 7.8. 2015 21:22

Zkusím :-)

Jana Csakvaryová, 7.8. 2015 7:29

Zkusím.

Nikola Rompotlová, 6.8. 2015 22:47

dobrota :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016