detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Rýžové DyPap

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Paprika zelená 2 ks
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 5 stroužek
  • Rostlinný olej 2 lžíce polévková rovná
  • Pepř mletý 2 špetka
  • Kurkuma 1 lžička kávová rovná
  • Kari koření 1 lžička kávová rovná
  • Mletá paprika sladká 2 lžička kávová vrchovatá
  • Dýně 1 ks

Postup přípravy:

Oloupeme dýni a nakrájíme na menší kostičky. Oloupeme cibuli a česnek. Oboje nakrájíme na plátky. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji také na plátky. Vše smícháme dohromady a posypeme kořením. Směs DyPap dáme dusit na pánev s trochou oleje a vývarem. Vývar přidáme, aby nám vznikla omáčka. Sůl zbytečně nepřidáváme, solíme až na talíři. Směs podáváme s rýží.
Moncik03

Autor: Moncik03

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017