detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Silpancho

příprava: 15 - 20 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí zadní 600 g
  • Vejce 90 g
  • Cibule 100 g
  • Rajče 80 g
  • Chilli papričky 30 g
  • Brambory ranné 400 g
  • Rýže 250 g
  • Strouhanka 150 g
  • Rostlinný olej 50 ml
  • Sůl 0 g
  • Pepř 0 g

Postup přípravy:

Vařené brambory nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Uvaříme rýži. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme ve strouhance. Pak rozklepeme dotenka a osmažíme.
Cibuli, rajčata a chilli papričky nakrájíme na kostičky a naložíme na chvíli do směsi soli a oleje. Z vajec usmažíme volská oka. Na talíř dáváme postupně rýži, na ní smažené brambory, plátky masa, volské oko a nakonec zeleninu.
Redakce

Autor: Redakce

Silpancho

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017