detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Skotské vejce

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vejce vařená natvrdo 4 ks
  • Kuřecí prso 400 g
  • Hladká mouka 2 hrnek
  • Vejce 1 ks
  • Strouhanka 2 hrnek
  • Sůl 1 hrst
  • Pepř mletý 1 lžička kávová rovná
  • Tymián sušený 1 lžička kávová rovná
  • Slunečnicový olej 1 hrnek

Postup přípravy:

Kuřecí maso nameleme najemno, osolíme, opepříme a přidáme koření. Vejce uvařená natvrdo obalíme v masové směsi a pak v klasickém trojobalu - mouka, vajíčko a strouhanka. Koule smažíme ve vyšší vrstvě oleje, přebytečný tuk necháme odstát na papírovém ubrousku a podáváme překrojené na polovic.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 20:06

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:06

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 20:06

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:11

Vynikající

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:12

to je :)

Katka Vašíčková, 18.8. 2015 0:36

Zajímavé :)

Nikola Rompotlová, 3.8. 2015 23:17

:)

Pavlína Skýbová, 30.7. 2015 11:34

1+

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016