detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Šlehačková roláda

příprava: 15 - 20 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vejce 5 ks
  • Cukr vanilkový 1 sáček
  • Cukr moučkový 100 g
  • Kakao 3 lžička kávová vrchovatá
  • Hladká mouka 1 lžíce polévková vrchovatá
  • Smetana ke šlehání (šlehačka) 2 ks

Postup přípravy:

Z bílků ušleháme sníh, opatrně po jednom zašleháme žloutky, přidáme vanilkový cukr, moučkový cukr, kakao a mouku. Vzniklé těsto rozetřeme na pečícím papírem vyložený plech a v mírnější troubě upečeme. Po upečení stočíme i s papírem a necháme vychladnout. Po vychladnutí roládu rozbalíme, sundáme papír a naneseme ušlehanou šlehačku a znovu stočíme a dáme vychladit do chladničky.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (11)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 9:20

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 9:20

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 18:00

tojo :)

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:59

tojo :)

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 17:59

tojo :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:38

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:38

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:38

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 3.8. 2015 23:20

:)

Pavlína Skýbová, 30.7. 2015 12:02

1+

Nikola Rompotlová, 27.7. 2015 15:04

to je :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016