detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Smažená tekvica Hokaidó

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Grilovací koření 10 g
  • Tvrdý sýr 100 g
  • Olivový olej extra virgin 5 lžíce polévková rovná
  • Tekvica Hokaidó 1 ks

Postup přípravy:

Tekvicu umyjeme , odstránime spodok a vrchnú  zoschnutú časť tekvice, rozkrojíme ju(nelúpeme) a odstránime jadierka. Tie si možeme nechať na pestovanie. Potom tekvicu nakrájame na 0,5cm plátky, osypeme grilovacím korením a na olivovom oleji  pod pokrievkou opekáme z oboch strán. Pred koncom na vrch dáme plátok syra, ten sa rozpustí. Jeme s oečivom, dobrú chuť.
jessika

Autor: jessika

Smažená tekvica Hokaidó Smažená tekvica Hokaidó

Komentáře (0)

  • Nejsou vloženy žádné příspěvky. Buďte první!

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem