detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Smažené řízky z kance

příprava: 15 - 20 min
vaření: 40 - 50 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Střední plátky kančí kýty 12 ks
  • Kelímek bílý jogurt 1 ks
  • Vejce 2 ks
  • Podravka 2 lžíce
  • Solamyl 2 lžíce
  • Stroužky česnek 3 ks
  • Soldle potřeby strouhanka na obalení 1 ks
  • Dle potřeby olej na smažení 1 ks

Postup přípravy:

Z jogurtu‚ vajec‚ podravky‚ solamylu a česneku uděláme marinádu a naložíme do ní plátky masa alespoň do druhého dne.
Maso vyjmeme z marinády a plátky, tak jak jsou, obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji. Podáváme s bylinkovým máslem a chlebem nebo s brambory.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (4)

Poslední příspěvek: 4.1. 2016 15:15

Katka Vašíčková, 4.1. 2016 15:15

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 4.1. 2016 15:15

Zkusím :)

Katka Vašíčková, 4.1. 2016 15:15

Zkusím :)

Alena Šindelářová, 9.8. 2015 18:58

Výborné

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky březen 2016