detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Smažené řízky z roštěné

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Roštěná z mladého býka nebo pravá svíčková 800 g
  • Stroužky česneku 4 ks
  • Hladká mouka strouhanka mléko 1 ks
  • Vejce pepř sůl olej na smažení 1 ks

Postup přípravy:

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem

Ochucené maso pak obalíme v mouce, v rozšlehaných a mlékem naředěných, mírně osolených vejcích a nakonec ve strouhance

Smažíme v dobře rozpáleném oleji, z obou stran, pěkně dozlatova.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (28)

Poslední příspěvek: 19.10. 2016 8:04

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 8:04

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016