detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Smažené spirály

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 2 plátek
  • Anglická slanina 150 g
  • Játrová paštika 400 g
  • Mouka polohrubá 100 g
  • Strouhanka 100 g
  • Vejce 0 g
  • Hořčice 50 g
  • Olej 40 ml

Postup přípravy:

Vepřové řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na každý řízek položíme 2 plátky anglické slaniny a přes celou délku rozetřeme paštiku. Potom řízek stočíme a propícháme párátky ve vzdálenosti asi 3 cm od sebe.
Mezi párátky pak rozkrájíme. Vzniklé spirálky obalíme v trojobalu a dozlatova usmažíme.
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Redakce

Autor: Redakce

Smažené spirály

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 28.8. 2011 23:07

Josef K., 28.8. 2011 23:07

vypadá to dobře, ale dá se to usmažit klasicky na pánvi? Nebo je to spíš do fritézy ...

Veronika Ptáčková, 6.2. 2011 21:48

Mám kousek játrovky v mrazáku, tak asi brzy vyzkoušíme. Vypadá to lákavě :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016