detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Spejblova rajská česnečka

příprava: 1 hod
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Uzený špek 150 g
  • Rostlinný olej 1 lžíce polévková rovná
  • Česnek 6 stroužek
  • Rajče 1000 g
  • Čerstvá pažitka 10 g
  • Sůl 0 g
  • Pepř 1 špetka

Postup přípravy:

Špek nakrájíme na tenké plátky (místo špeku je možno použít méně kalorická uzená krůtí prsa) a osmahneme do růžova.
Ke špeku přidáme česnek nakrájený na tenké plátky, rajčata a necháme chvíli povařit (asi 10 minut). Ochutíme pepřem a solí. Hotovou polévku posypeme nakrájenou pažitkou.
Redakce

Autor: Redakce

Spejblova rajská česnečka

Komentáře (4)

Poslední příspěvek: 12.7. 2011 13:24

Viktorie Blahová ( Mladová ), 12.7. 2011 13:24

Proč Spejblova? :-)

Alena Šullová, 25.5. 2011 20:45

zajímavá polévky s uzeným masem, ale myslím, že si jí udělám bez masa - docela mě ta kombinace rajčat a česneku láká :-)

Alena Šullová, 25.5. 2011 20:45

zajímavá polévky s uzeným masem, ale myslím, že si jí udělám bez masa - docela mě ta kombinace rajčat a česneku láká :-)

Jarmila Nesvadbová, 7.4. 2011 9:26

Dobrá variace na česnečku

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky březen 2017