detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Srnčí medailónky s šalvějovou krustou

příprava: 1 hod
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Srnčí 150 g
  • Vejce 1 ks
  • šípek 100 g
  • Křepelčí vejce 5 ks
  • Gin 10 ml
  • šalvěj 1 snítka
  • Strouhanka 100 g
  • Červené víno polosuché 20 ml

Postup přípravy:

Z masa nakrájíme medailónky, opepříme, osolíme a krátce opečeme na pánvi. Vyjmeme, potřeme bílkem a poklademe strouhankou smíchanou se žloutkem a jemně sekanou šalvějí. Dáme zapéct na 3 minuty. Zavařeninu zředíme vodou a červeným vínem, přidáme pár kapek ginu, očištěné šípky a provaříme. Podáváme s volským okem z křepelčích vajec.
Redakce

Autor: Redakce

Srnčí medailónky s šalvějovou krustou

Komentáře (5)

Poslední příspěvek: 14.10. 2014 9:32

Jana Csakvaryová, 14.10. 2014 9:32

Zajímavý tip.

jana komadova, 27.10. 2013 21:50

manžel je polovník vyskúšam

Pavlína Skýbová, 24.10. 2013 11:22

vypadá to nádherně

Helena Zobková, 29.6. 2011 23:46

Krásne aranžma...

Alena Šullová, 26.5. 2011 15:11

na tom mě velmi láká ten šípek, to musím zkusit :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016