detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Srnčí ragů

příprava: 30 - 40 min
vaření: 30 - 40 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Srnčí 600 g
  • Anglická slanina 200 g
  • čtvero koření 1 špetka
  • Cibule 80 g
  • Jalovec 4 ks
  • Cukr 0 g
  • červené víno sladké 300 ml
  • Smetana 33% 150 ml
  • Pepř 1 špetka
  • Mletá paprika sladká 1 špetka

Postup přípravy:

Cibuľu osmahneme spolu s anglickou slaninou, vyberieme z panvice a na výpeku prudko opečieme nadrobno nakrájané mäso. Pridáme soľ, korenie, cibuľu so slaninou, zalejeme červeným vínom, cukrom a zľahka podusíme.
Nakoniec vložíme jalovec. Do teplého ragú vmiešame smotanu a podávame so žemľovou knedľou a s brusnicami.
Redakce

Autor: Redakce

Srnčí ragů

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017