detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Srnčí ragů

příprava: 30 - 40 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
4

Počet porcí:

Ingredience:

  • Srnčí 600 g
  • Anglická slanina 200 g
  • čtvero koření 1 špetka
  • Cibule 80 g
  • Jalovec 4 ks
  • Cukr 0 g
  • červené víno sladké 300 ml
  • Smetana 33% 150 ml
  • Pepř 1 špetka
  • Mletá paprika sladká 1 špetka

Postup přípravy:

Cibuľu osmahneme spolu s anglickou slaninou, vyberieme z panvice a na výpeku prudko opečieme nadrobno nakrájané mäso. Pridáme soľ, korenie, cibuľu so slaninou, zalejeme červeným vínom, cukrom a zľahka podusíme.
Nakoniec vložíme jalovec. Do teplého ragú vmiešame smotanu a podávame so žemľovou knedľou a s brusnicami.
Redakce

Autor: Redakce

Srnčí ragů

Komentáře (11)

Poslední příspěvek: 8.1. 2016 8:50

Jana Csakvaryová, 8.1. 2016 8:50

Zkusím.

Šárka Novotná, 14.10. 2014 23:20

zajimave urcite vyzkousim :)

Pavlína Skýbová, 5.5. 2014 13:56

vypadá to lákavě

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:25

dobrota

Jitka Jandová, 21.2. 2014 14:37

dobrý nápad

Jana Csakvaryová, 3.11. 2011 14:48

Skvělá pochoutka..:)

jana komadova, 15.7. 2011 16:34

u nás to je jednoduché manžel aj syn sú polovníci zverinu robievam na rôzne spôsoby

Hana Krňávková, 31.5. 2011 8:20

z hovězího to nebude ono :-)

Hana Krňávková, 31.5. 2011 8:20

z hovězího to nebude ono :-)

Alena Šullová, 20.5. 2011 15:44

teď jen sehnat tu srnu - nebo to zkusím z hovězího :-)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016