detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Švestková omáčka se slivovicí

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Sušených nebo čerstvých švestek 100 g
  • Povidla Hamé 1 kelímek
  • Slivovice 10 ml
  • Vody 200 ml
  • Sekané vlašské ořechy 1 trocha

Postup přípravy:

Švestky najemno nasekáme. Do hrnce dáme povidla a vodu a zahřejeme. Jakmile směs začne bublat, přidáme švestky a nasekané ořechy. Za stálého míchání nakonec přidáme slivovici a odstavíme z plotny. Za občasného míchání necháme vychladnout.
kačec2208

Autor: kačec2208

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017