detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Tatarský biftek

příprava: 15 - 20 min
vaření: nevaří se
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí svíčková 600 g
  • šalotka 2 ks
  • Plnotučná hořčice 2 lžíce polévková vrchovatá
  • Worcesterová omáčka 3 lžíce polévková rovná
  • Kečup 3 lžíce polévková rovná
  • Pepř 1 lžička kávová rovná
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá
  • Žloutek 6 ks
  • Chléb 12 krajíc
  • Slunečnicový olej 1 hrnek
  • Česnek 6 stroužek

Postup přípravy:

Maso naškrábeme nebo klidně najemnko nasekejte v robotu. Pak do něj vmíchejte najemno nasekané šalotky, hořčici, worcesterskou omáčku, osolte a opepřete.  Můžete přidat pár kapek kečupu. Nakonec přidejte žloutky a promíchejte. Podáváme s osmaženými topinkami potřenými česnekem.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (7)

Poslední příspěvek: 18.12. 2015 19:27

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 19:27

určitě :)

Nikola Rompotlová, 18.12. 2015 19:27

určitě :)

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 8:59

Vynikající

Nikola Rompotlová, 17.8. 2015 11:59

určitě .)

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 11:17

Zkusím :)

Nikola Rompotlová, 16.8. 2015 22:56

určitě :)

Jana Csakvaryová, 14.8. 2015 8:21

Zkusím.

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016