detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Toskánské brambory

příprava: 20 - 30 min
vaření: 20 - 30 min
Hodnocení:
3,5
Ověřený recept

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí maso 250 g
  • Brambory 250 g
  • Rajče 200 g
  • Vejce 2 ks
  • Máslo 1 lžíce polévková rovná
  • Mléko 100 ml
  • Strouhanka 2 lžíce polévková rovná
  • Tymián sušený 1 špetka
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá

Postup přípravy:

Vařené nebo pečené maso nakrájíme na kostičky, rajčata a brambory na plátky. Zapékací misku vymažeme máslem a klademe po vrstvách brambory, rajčata a maso. Každou vrstvu ochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a tymiánem a posypeme strouhankou a několika vločkami másla. Vše zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali vejce a v rozpálené troubě 15 minut zapékáme.
ivan.vodochodsky

Autor: ivan.vodochodsky

Toskánské brambory

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 21.8. 2015 8:41

Jana Csakvaryová, 21.8. 2015 8:41

Zkusím.

Šárka Novotná, 9.1. 2015 20:34

Vypadá to nádherně :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016