detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Treska na kari a banánový salát

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Treska 400 g
  • Vejce 1 ks
  • Cibule 1 ks
  • Česnek 2 stroužek
  • Mražený hrášek 100 g
  • Bílé víno sladké 100 ml
  • Sojová omáčka 1 lžíce polévková rovná
  • Škrobová moučka 20 g
  • Rostlinný olej 20 ml
  • Kari koření 1 lžička kávová vrchovatá
  • Banán 3 ks
  • Jablko 300 g
  • Vlašské ořechy 100 g
  • Cukr krupice 50 g
  • Citrón 1 ks

Postup přípravy:

Tresku nakrájíme asi na 10cm velké porce a osolíme. Z bílků, škrobové moučky, sojové omáčky a kari připravíme těstíčko, do kterého tresku namáčíme a smažíme ji na oleji.
Z orestované cibulky, nakrájeného česneku, kari a dezertního vína připravíme omáčku, kterou tresku na talíři poléváme.
Salát: Banány a jablka nakrájíme, pokapeme citrónem, přidáme ořechy, cukr, bílé víno a promícháme.
Redakce

Autor: Redakce

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017