detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Tuňáková pomazánka s pažitkou

příprava: 10 - 15 min
vaření: nevaří se

Počet porcí:

Ingredience:

  • Tuňák v oleji 2 ks
  • Zakysaná smetana 1 půlka kelímku
  • čerstvá pažitka 2 lžíce
  • Sůl, barevný pepř 1 dle chuti

Postup přípravy:

Čerstvou pažitku opláchneme a nasekáme nadrobno. Větší plechovky kvalitního tuňáka slijeme. Tuňáka v misce důkladně promícháme s kysanou smetanou, silně opepříme a podle potřeby dosolíme. Nakonec vmícháme pažitku. Tuňákovou pomazánku s pažitkou necháme před podáváním vychladit. Tuňáková pomazánka s pažitkou nejlépe chutná s tmavým pečivem.
kačec2208

Autor: kačec2208

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017