detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Tuňáková pomazánka s pažitkou

příprava: 10 - 15 min
vaření: nevaří se
Hodnocení:
3

Počet porcí:

Ingredience:

  • Tuňák v oleji 2 ks
  • Zakysaná smetana 1 půlka kelímku
  • čerstvá pažitka 2 lžíce
  • Sůl, barevný pepř 1 dle chuti

Postup přípravy:

Čerstvou pažitku opláchneme a nasekáme nadrobno. Větší plechovky kvalitního tuňáka slijeme. Tuňáka v misce důkladně promícháme s kysanou smetanou, silně opepříme a podle potřeby dosolíme. Nakonec vmícháme pažitku. Tuňákovou pomazánku s pažitkou necháme před podáváním vychladit. Tuňáková pomazánka s pažitkou nejlépe chutná s tmavým pečivem.
kačec2208

Autor: kačec2208

Komentáře (10)

Poslední příspěvek: 4.10. 2015 16:07

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:07

Ano je :)

Katka Vašíčková, 4.10. 2015 16:07

Zkuste :)

Zdenek Šindelář, 4.10. 2015 8:44

Vynikající

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:53

Ano je dobrá :)

Katka Vašíčková, 10.9. 2015 8:49

Ano je :)

Peter Šimko, 3.9. 2015 12:47

Nemá chybu, super :)

Nikola Rompotlová, 1.9. 2015 18:33

dobrota .)

Jana Csakvaryová, 19.8. 2015 7:56

Zkusím.

Katka Vašíčková, 19.8. 2015 7:49

Ano je :)

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 14:10

dobrota :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016