detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Tvarohový dezert s ovocem

příprava: 40 - 50 min
vaření: 10 - 15 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Měkký tvaroh 250 g
  • Cukr 50 g
  • Máslo 100 g
  • Cukr vanilkový 1 sáček
  • Citronová šťáva 1 lžíce polévková rovná
  • Želatina 10 g
  • Jahody 100 g

Postup přípravy:

Měkké máslo třete s cukrem do pěny a postupně přidávejte tvaroh, vanilkový cukr a citrónovou šťávu. Vznikne vám tvarohový krém. V necelé deci vody rozpusťte práškovou želatinu a ve vodní lázni ji zahřejte. Teplou rozpuštěnou želatinu pak vmíchejte do tvarohového krému, přidejte ovoce krájené na kousky a hmotu ihned rozdělte do formy, uhlaďte a nechte na podložce v lednici ztuhnout.
Redakce

Autor: Redakce

Tvarohový dezert s ovocem

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017