detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Tyrolská roštěná

příprava: 10 - 15 min
vaření: 20 - 30 min

Počet porcí:

Ingredience:

  • Hovězí roštěnka 500 g
  • Křen 20 g
  • Vejce 60 g
  • Mouka polohrubá 150 g
  • Rostlinný olej 30 ml
  • Máslo 100 g

Nutriční hodnoty pro jednu porci:

  • Energetická hodnota: 2161.09 kJ
  • Bílkoviny: 18.77 g
  • Sacharidy: 28.48 g
  • Tuky: 35.81 g

Postup přípravy:

Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a opečeme na pánvi na směsi másla a oleje. V misce si uděláme těstíčko smícháním několika lžic strouhaného křenu, 2 vajec a 1 lžíce polohrubé mouky.
Opečené roštěnky obalíme v těstíčku, pokapeme rozehřátým máslem a krátce zapečeme v troubě.
Jednotlivé porce posypeme jemně usekanou petrželkou. Podáváme s opečenými toasty.
Redakce

Autor: Redakce

Tyrolská roštěná

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky červen 2017