detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Usušené třešně

příprava: více jak den
vaření: nevaří se
Hodnocení:
2

Počet porcí:

Ingredience:

  • Přezrálé třešně 1 ks
  • Sušička na ovoce 1 ks
  • Listy lísky 1 ks

Postup přípravy:

Přezrálé třešně rozložíme na lísky a necháme na slunci zavadnout

Z třešní vymačkáme pecky a v troubě nebo sušičce je sušíme 2 až 3 hodiny při teplotě 60 °C

Druhý den sušení opakujeme, třešně musí být vláčné jako rozinky.
viki11

Autor: viki11

Komentáře (20)

Poslední příspěvek: 19.10. 2016 18:57

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:57

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:56

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:56

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:56

Zkusím

Šárka Novotná, 19.10. 2016 18:56

Zkusím

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016