detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vepřové kotlety na lučině

příprava: 15 - 20 min
vaření: 30 - 40 min
Hodnocení:
2,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 4 ks
  • Rýže 2 sáček
  • Sušené houby - směs 150 g
  • Polotučné mléko 1 hrnek
  • Lučina 150 g
  • Rostlinný olej 4 lžíce polévková rovná
  • Sojová omáčka 1 lžíce polévková rovná
  • Cibule 1 ks
  • Sůl 3 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Vegeta 2 špetka

Postup přípravy:

Sušené hříbky si napřed namočíme do mléka. Připravíme si skleněnou zapékací mísu, do které dáme nakrájenou cibuli. Na ni pak naskládáme okořeněné vepřové kotlety a přelijeme přes ně nasáknuté hříbky i s mlékem.
Na vrch kotlet dáme kousky lučiny, pokapeme sojovou omáčkou a připravené kotlety přiklopíme. Pečeme v troubě cca 40 minut. Hotový pokrm servírujeme s vařenou rýží.
Redakce

Autor: Redakce

Vepřové kotlety na lučině

Komentáře (2)

Poslední příspěvek: 1.6. 2014 9:21

Jana Csakvaryová, 1.6. 2014 9:21

Kotlety vyzkoučím.

jana komadova, 10.7. 2011 21:59

zas receptík pre manžela ukladám

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016