detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vepřové na pivu

příprava: 1 hod
vaření: 1 hodina
Hodnocení:
1,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Sojová omáčka 2 lžíce polévková rovná
  • Mrkev 2 ks
  • Vepřové maso 300 g
  • Bobkový list 5 lístek
  • Máslo 50 g
  • Světlé pivo 100 ml
  • Kečup 1 hrnek
  • Česnek 1 hlávka
  • Cibule 3 ks
  • Plnotučná hořčice 5 lžíce polévková vrchovatá
  • Nové koření 5 kulička
  • Sůl 1 lžička kávová vrchovatá

Postup přípravy:

Vepřové plátky trošku naklepeme a osolíme je. V misce spojíme pět lžic hořčcice s polovinou utřeného česneku.  V další misce smícháme kečup se sojovou omáčkou s pivem. Mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek také. Pekáček vytřeme máslem, pak na něj poklademe cibuli a česnek, mrkev a koření. Vepřové plátky potřeme směsí hořčicí s utřeným česnekem a naklademe na cibuli a mrkev. Nakonec je zalijeme kečupovou směsí. Vepřové plátky na pivu dáme péct n a180 stupňů do trouby a asi po dvaceti minutách promícháme. Asi za 50 minut až hodinu je hotovo.
Nikinka00

Autor: Nikinka00

Komentáře (6)

Poslední příspěvek: 3.10. 2015 8:56

Zdenek Šindelář, 3.10. 2015 8:56

Vynikající

Nikola Rompotlová, 10.9. 2015 18:01

tojo :)

Monika Leitgebová, 25.8. 2015 13:38

Je to mňamka, vepřové maso moc nedělám ale tohle mě příjemně překvapilo. Pro přítele lahoda, pro taťku bomba :-)

Nikola Rompotlová, 18.8. 2015 11:03

určitě :)

Jana Csakvaryová, 18.8. 2015 7:31

Zkusím.

Katka Vašíčková, 17.8. 2015 22:57

Zkusím :)

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016