detail receptu layout

přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na vyhledávání

Vepřové v bramboráku

příprava: 10 - 15 min
vaření: 15 - 20 min
Hodnocení:
3,5

Počet porcí:

Ingredience:

  • Vepřové 600 g
  • Jablko 2 ks
  • Kari koření 1 špetka
  • Sůl 1 špetka
  • Pepř 1 špetka
  • Máslo 100 g
  • Brambory ranné 5 ks
  • Vejce 1 ks
  • Mouka polohrubá 3 lžíce polévková vrchovatá
  • Česnek 3 stroužek
  • Majoránka sušená 1 špetka
  • Polotučné mléko 30 ml
  • Prášek do pečiva 10 g

Postup přípravy:

Vepřové maso nakrájíme na plátky a opečeme na másle. Přidáme na kostičky nakrájená jablka, na konec přidáme kari a kousek másla. Bramborák si připravíme tak, že najemno nastrouháme brambory, přidáme rozetřený česnek, majoránku, sůl, vejce, mouku, prášek do pečiva a zamícháme.
Bramboráky smažíme na oleji. Hotovou směsí plníme bramboráky.
Redakce

Autor: Redakce

Komentáře (4)

Poslední příspěvek: 29.4. 2014 9:43

Vendula Staňkova, 29.4. 2014 9:43

dobrota

Jana Brunecová, 5.7. 2013 12:46

Dělám podobně, dobré.

Josef K., 28.8. 2011 23:00

dělám v klasickém bramboráku, tato kombinace je zajímavá, stojí za vyzkoušení

Hana Krňávková, 31.5. 2011 23:57

zajímavá kombinace jablek a brambor - ráda zkusím

Další recepty

Zaslat odkaz známému

Líbí se vám tento recept? Pošlete odkaz svému známému!

Zaslat odkaz e-mailem





Novinky říjen 2016